Uusi Norlandia Quest teema on Sankarit!

Norlandia Quest -teema 2021 on sankarit! Tälläisinä aikoina Sankarit teema kutsuu nauruun ja hauskanpitoon, joka tulee varmasti tarpeeseen! Löytyykö sinun sankarisi historiasta, saduista, onko hän arjessa toimiva sankari opettaja, palomies tai sairaanhoitaja vai onko hän kenties isäsi, äitisi tai isosiskosi?

Mitä tarkoittaa sankari? Kuka on arkipäivän sankari?


Teema voi linkittyä historiallisiin tai vielä elossa oleviin sankareihin, jotka tekivät maailmasta paremman. Sankari voi olla upea roolimalli ja esimerkki. Historian sankaritarinat kohdistavat mielenkiinnon eri aikakausiin. Lapsista voi olla kiinnostavaa tutkia esimerkiksi Martin Luther Kingin, Carl von Linnén tai Florence Nightingalen mielenkiintoista historiaa. Mitä kaikkea voimmekaan oppia näiltä menneisyyden sankareilta?


On myös mielenkiintoista huomata, kuka on lasten oma sankari. Löytyykö kunkin oma sankari lähipiiristä, kotoa tai päiväkodista.


Miten sankarit käyttäytyvät? Kuinka jokainen voi olla sankari ominen vahvuuksineen ja oppimisen paikkoineen.


Quest-aihe toimii hyvin myös porttina satujen maailmaan. Tämä on hyvä tilaisuus lisätä lukemisen määrää päiväkodeissamme.


Kaikki huipentuu Quest-viikkoon, joka alkaa 1. helmikuuta 2021. mutta päiväkodeissamme näet aktiviteetteja koko kauden ajan. 


Kuten aiempinakin vuosina  Quest-teema yhdistää päiväkotimme kaikissa toiminta maissamme.